Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

A szépség és a szörnyeteg

A szépség és a szörnyeteg - (Beauty and the Beast)

Színes, magyarul beszélő, amerikai rajzfilm (1991)

Minden idők egyik legelismertebb és legtöbbre tartott animációs filmje mindenkit levesz a lábáról. Belle kalandjai során egy ragyogó ifjú hölgyet ismerhetünk meg, aki a rejtélyes módon szörnyeteggé változott herceg kastélyában találja magát. A palota elvarázsolt személyzetének segítségével Belle hamarosan megtanulja a legfontosabb leckét: az igazi szépség belülről fakad. Tartson velünk és engedje át magát a felejthetetlen zene és a szívmelengető szereplők nyújtotta varázslatnak.

Rendezők: Kirk Wise, Gary Trousdale

Szereplők: Gary Trousdale, Paige O´Hara (Belle, a Szépség hangja), Jesse Corti, Rex Everhart, Kimmy Robertson, Bradley Michael Pierce (Csészike hangja), Robby Benson (a Szörnyeteg hangja), Hal Smith, Jo Anne Worley, Alvin Epstein, Angela Lansbury (Mrs. Potts hangja), David Ogden Stiers (Cogsworth/narrátor hangja), Alec Murphy, Tony Jay, Richard White (Gaston hangja), Brian Cummings, Mary Kay Bergman, Frank Welker, Jerry Orbach (Lumiere hangja), Kath Soucie

Besorolás: Korhatár nélkül megtekinthető.

Műfajok: Animáció, Családi

Címkék: Frank Welker, Kath Soucie, Beauty and the Beast

Megjelent: 1991

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó filmek

Paprika

Színes, magyarul beszélő, japán animációs film (2006)

Szindbád - A hét tenger legendája

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2003)

Mirai - Lány a jövőből (feliratos)

Színes, feliratos, japán animációs film (2018)

Csingiling

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2008)