Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Toy Story 3

Toy Story 3 - (Toy Story 3)

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2010)

Andy épp egyetemre készül, így Woody, Buzz és a többi hűséges játék aggódni kezdenek bizonytalan jövőjük miatt. Mint később kiderül, joggal. Jesse szerint a játékoknak kezükbe kell venni az irányítást, s meggyőzi a többieket, hogy a Sunnyside Óvodába vegyék az irányt, ahol tudomásuk szerint mindenkivel játszanak. Ám nem egészen az várja ott őket, mint amire számítottak. A féktelen gyerkőcök már alig várják, hogy rájuk tehessék ragacsos kis mancsaikat. Ráadásul rövidesen Woody-ék tudomására jut, hogy volt gazdájuk keresi őket. Hőseinknek menekülniük kell, így „egy mindenkiért, mindenki egyért” alapon csatlakoznak az ottani játékokhoz: Kenhez és Barbie-hoz, a lila poliphoz, Csápihoz, a folyton drámázó sünhöz, Tüsi úrhoz és a cseresznyeillatú idős plüssmackóhoz, Macóhoz, hogy együtt megtervezzék, és véghez vigyék nagyszabású szökésüket...

Rendező: Lee Unkrich

Szereplők: Lee Unkrich, Tom Hanks (Woody hangja), Tim Allen (Buzz Lightyear hangja), Joan Cusack (Jessie hangja), Jodi Benson (Barbie hangja), Don Rickles (Krumplifej hangja), Michael Keaton (Ken hangja), Estelle Harris (Krumplifej asszonyság hangja), John Morris (Andy hangja), John Ratzenberger (Hamm hangja), Ned Beatty (Lotso hangja), Wallace Shawn (Rex hangja)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Animáció

Címkék: Tom Hanks, Joan Cusack, Ned Beatty (Doc Long), Toy Story 3, Tim Allen, Jodi Benson, Don Rickles, Michael Keaton, Estelle Harris, John Morris, John Ratzenberger, Wallace Shawn, Lee Unkrich

Megjelent: 2010

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Ez a film elérhető a Moziklub csomagban. Részletek »

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolódó filmek

Mirai - Lány a jövőből

Színes, magyarul beszélő, japán animációs film (2018)

A kolónia

Színes, luxemburgi-francia-német thriller (2015)

Hozzám jössz, haver

Színes, magyarul beszélő, francia vígjáték (2017)

Jégkorszak 4 – Vándorló kontinens

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2010)