Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

A jó pasi

A jó pasi - (The Good Guy)

Színes, magyarul beszélő, amerikai romantikus vígjáték (2009)

A fiatal és ambiciózus manhattani Beth-nek (Alexis Bledel) megvan mindene, amit csak ember elérhet: remek munka, jó barátok és egy klassz pasi, akivel együtt járhatja a várost. Természetesen utóbbi okozza ismét a problémát, Tommy (Scott Porter) ugyanis, aki a Wall Street egyik legígéretesebb ifjú titánja, a szárnya alá veszi egyik segédjét, a meglehetősen jóképű Danielt (Bryan Greenberg). Beth hamarosan megtanulja, hogy a szerelem szinte teljesen ugyanolyan mint a tőzsde: nagy kockázat, nagy nyeremények - és rövid idő alatt igen nagyot lehet bukni.

Rendező: Julio DePietro

Szereplők: Alexis Bledel (Beth Vest), Scott Porter (Tommy Fielding), Bryan Greenberg (Daniel Seaver), Anna Chlumsky (Lisa), Andrew McCarthy (Cash), Kate Nauta (Cynthia), Aaron Yoo (Steve-O), Colin Egglesfield (Baker)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Vígjáték

Címkék: Aaron Yoo, Anna Chlumsky (Miriam Lass), Scott Porter, Bryan Greenberg, The Good Guy, Andrew McCarthy, Kate Nauta, Colin Egglesfield, Julio DePietro

Megjelent: 2009

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Ez a film elérhető a Moziklub csomagban. Részletek »

Kapcsolódó cikkek

Ezeket nézzük kedd este

TV GO | 2019. 01. 08., 14:00

Kapcsolódó filmek

Mr. Popper pingvinjei

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2011)

Az elefánt

Színes, magyar vígjáték (1977)

The New Romantic (feliratos)

Színes, feliratos, kanadai dráma (2018)

Rendes fickók

Színes, magyarul beszélő, amerikai krimi-vígjáték (2016)