Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

A jó pasi

A jó pasi - (The Good Guy)

Színes, magyarul beszélő, amerikai romantikus vígjáték (2009)

A fiatal és ambiciózus manhattani Beth-nek (Alexis Bledel) megvan mindene, amit csak ember elérhet: remek munka, jó barátok és egy klassz pasi, akivel együtt járhatja a várost. Természetesen utóbbi okozza ismét a problémát, Tommy (Scott Porter) ugyanis, aki a Wall Street egyik legígéretesebb ifjú titánja, a szárnya alá veszi egyik segédjét, a meglehetősen jóképű Danielt (Bryan Greenberg). Beth hamarosan megtanulja, hogy a szerelem szinte teljesen ugyanolyan mint a tőzsde: nagy kockázat, nagy nyeremények - és rövid idő alatt igen nagyot lehet bukni.

Rendező: Julio DePietro

Szereplők: Alexis Bledel (Beth Vest), Scott Porter (Tommy Fielding), Bryan Greenberg (Daniel Seaver), Anna Chlumsky (Lisa), Andrew McCarthy (Cash), Kate Nauta (Cynthia), Aaron Yoo (Steve-O), Colin Egglesfield (Baker)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Vígjáték

Címkék: Aaron Yoo, Anna Chlumsky (Miriam Lass), Scott Porter, Bryan Greenberg, The Good Guy, Andrew McCarthy, Kate Nauta, Colin Egglesfield, Julio DePietro

Megjelent: 2009

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Ez a film elérhető a Moziklub csomagban. Részletek »

Kapcsolódó cikkek

Ezeket nézzük kedd este

TV GO | 2019. 01. 08., 14:00

Kapcsolódó filmek

BÚÉK

Színes, magyar vígjáték (2018)

Holmes és Watson

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2018)

Paul

Színes, szinkronizált, spanyol-francia-angol-amerikai sci-fi vígjáték (2011)

A Főnök

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2016)