Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

14 penge

14 penge - (14 Blades)

Színes, magyarul beszélő, hongkongi-kínai-szingapúri akciófilm (2010)

A Ming dinasztia idején a császár létrehozott egy elit alakulatot, melynek tagjait gyerekkoruktól fogva a gyilkolásra képezték ki. Ők voltak a kard igazi mesterei. A törvények nem vonatkoztak rájuk, minden és mindenki fölött álltak és egyedül a császár parancsolt nekik. Az osztag a feltétlen hűségéről volt híres, ám egy napon köztük is felütötte a fejét az árulás.

Rendező: Daniel Lee

Szereplők: Daniel Lee, Donnie Yen (Zöld Sárkány), Wei Zhao (Qiao Hua), Chun Wu (bíró), Kate Tsui (Tuo Tuo), Yuwu Qi (Xuan Wu), Sammo Hung Kam-Bo (Qing hercegnő)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Akció-Kaland

Címkék: Sammo Hung Kam-Bo, 14 Blades, Wei Zhao, Chun Wu, Kate Tsui, Yuwu Qi

Megjelent: 2010