Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

10 nap szeptemberben

10 nap szeptemberben - (Quelques jours en septembre)

Magyarul beszélő, olasz-francia-portugál filmdráma (2006)

2001. szeptember 1-je. Egy amerikai kém, Elliot úgy dönt, hogy eltűnik, amikor lényeges információ birtokába jut. Ugyanakkor szeretné viszontlátni lányát, Orlandot, akit tíz évvel korábban elhagyott. Régi barátnőjére, Irine-re vár a feladat, hogy Elliot fogadott fiával, Daviddel megszervezze a találkozót Velencébe. De kihagyják a számításból a könyörtelen gyilkost, a szabad idejében verseket író William Poundot.

Rendező: Santiago Amigorena

Szereplők: John Turturro, Nick Nolte (Elliott), Juliette Binoche (Irene), John Turturro (William Pound), Sara Forestier (Orlando), Tom Riley (David)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Dráma

Címkék: John Turturro, Nick Nolte, Juliette Binoche (Sandra Brody), Tom Riley, Sara Forestier, Santiago Amigorena, 10 nap szeptemberben, Quelques jours en septembre

Megjelent: 2006

Ez a film csak Moziklub csomagban érhető el.