Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Csillagainkban a hiba

Csillagainkban a hiba - (The Fault in Our Stars)

Színes, magyarul beszélő, amerikai romantikus film (2014)

A kamasz Hazel és Gus sok mindenben hasonlítanak egymásra, és még többen különböznek a kortársaiktól. A két tinédzser ugyanis a súlyos rákbetegek önsegítő csoportjában ismerkedik meg egymással. A lány elválaszthatatlan társa egy vontatható kis oxigénpalack, a srácnak pedig már amputálni kellett a lábát. Hazel és Gus ennek ellenére teljes életet akar érni, ugyanúgy, ahogy a többi kamasz. Az egymás iránt érzett szerelmük azonban egészen új, különös utakra sodorja őket.

Rendező: Josh Boone

Szereplők: Josh Boone, Shailene Woodley, Willem Dafoe, Shailene Woodley (Hazel Grace Lancaster), Ansel Elgort (Augustus Waters), Nat Wolff (Isaac), Willem Dafoe (Peter Van Houten), Laura Dern (Mrs. Lancaster), Mike Birbiglia (Patrick), Lotte Verbeek (Lidewij Vliegenthart)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfajok: Dráma, Romantikus

Címkék: Willem Dafoe (Wyatt Porter), Josh Boone, Shailene Woodley, Laura Dern, Mike Birbiglia, Dafoe Willem, Ansel Elgort, Csillagainkban a hiba, The Fault in Our Stars, Lotte Verbeek

Megjelent: 2014

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó filmek

Álmaimban látni foglak

Színes, magyarul beszélő, amerikai dráma (2015)

Stanfordi börtönkísérlet

Színes, magyarul beszélő, amerikai dráma (2015)

Elizabeth: Az aranykor

Színes, magyarul beszélő, angol filmdráma (2007)

A halászkirály legendája

Színes, magyarul beszélő, amerikai fantasy film (1991)