Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Logan Lucky - A tuti balhé (feliratos)

Logan Lucky - A tuti balhé (feliratos) - (Logan Lucky)

Színes, feliratos, amerikai vígjáték (2017)

A Logan-testvérek nem éppen a sors kegyeltjei: egyiküket éppen kirúgták a munkahelyéről, a másik pedig egy kocsmában csapos, ahol állandóan amiatt piszkálják, mert hiányzik az egyik karja. A fivérek úgy döntenek, hogy véget vetnek balszerencséjüknek, ehhez pedig hihetetlen tervet eszelnek ki: az egyik leghíresebb NASCAR autóverseny hatalmas bevételét akarják elrabolni a futam idején. A nagyszabású rablás és a tökéletesnek tűnő terv megvalósításához azonban először ki kell juttatniuk a börtönből Joe Banget, a bankrablók koronázatlan királyát.

Rendező: Steven Soderbergh

Szereplők: Channing Tatum (Jimmy Logan), Adam Driver (Clyde Logan), Daniel Craig (Joe Bang), Katherine Waterston (Sylvia Harrison), Katie Holmes (Bobbie Jo Logan Chapman), Seth MacFarlane (Max Chilblain), Sebastian Stan (Dayton White), Riley Keough (Mellie Logan), Hilary Swank (Mellie Logan)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Vígjáték

Címkék: Channing Tatum, Steven Soderbergh, Daniel Craig, Adam Driver (Lev), Danielle Riley Keough (Zora), Sebastian Stan (Billy), Seth MacFarlane, Katie Holmes, Hilary Swank, Katherine Waterston, Logan Lucky - A tuti balhé (feliratos), Logan Lucky

Megjelent: 2017

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolódó filmek

Gyerekjáték

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2007)

Bazi nagy görög lagzi 2.

Színes, magyarul beszélő, amerikai romantikus vígjáték (2016)

Az elefánt

Színes, magyar vígjáték (1977)

Mr. Popper pingvinjei

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2011)