Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Atomszőke

Atomszőke - (Atomic Blonde)

Színes, magyarul beszélő, amerikai akcióthriller (2017)

Lorraine Broughtont (Charlize Theron), a brit titkosszolgálat gyöngyszemét, az MI6 szexi és vad kémistennőjét egy nem mindennapi feladattal bízzák meg: Berlinbe küldik, hogy szerezzen meg egy listát, amin titkosügynökök, köztük kettős ügynökök neve szerepel, és amire a KGB is feni a fogát. A dögös hírszerző felveszi a kapcsolatot a helyi beépített ügynökkel, David Percivallal (James MacAvoy), akinek segítségével a profi informátornő egyre magabiztosabban veti bele magát a berlini titkosszolgálatok halálosan veszélyes útvesztőjébe. Ám közben egyikük sem tudja, kiben bízhat meg, és kinek is dolgozik valójában...

Rendező: David Leitch

Szereplők: David Leitch, Charlize Theron, Charlize Theron (Lorraine Broughton), James McAvoy (David Percival), John Goodman, Sofia Boutella, Toby Jones, Eddie Marsan, John Goodman (CIA ügynök), Sofia Boutella (Delphine), Toby Jones (Gray), Eddie Marsan (Spyglass), Sam Hargrave (Gascoine), James Faulkner (C), Bill Skarsgard (Merkel)

Besorolás: Tizennyolc éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfajok: Akció-Kaland, Krimi-Thriller

Címkék: John Goodman, Toby Jones, Eddie Marsan (Smilin' Jack Moran), Sofia Boutella, Bill Skarsgard, Atomic Blonde, Sam Hargrave, James Faulkner

Megjelent: 2017

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolódó filmek

Ruben Brandt, a gyűjtő

Színes, magyar thriller (2018)

Egy kis szívesség

Színes, magyarul beszélő, amerikai krimi-thriller (2018)

Azonosság

Színes, magyarul beszélő, amerikai thriller (2003)

12 majom

Színes, magyarul beszélő, amerikai fantasztikus kalandfilm (1995)