Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Aurora Borealis – Északi fény

Aurora Borealis – Északi fény - (Aurora Borealis – Északi fény)

Színes, magyar dráma (2017)

Az Aurora Borealis - Északi fény két idősíkon futó, fordulatokban gazdag családtörténet, amely anya és lánya kapcsolatának mélységeit boncolgatja. A Bécsben élő sikeres ügyvéd, Olga (Tóth Ildikó) idős anyja, Mária (Törőcsik Mari) váratlanul kómába esik. Amíg Mária élet és halál közt lebeg, Olga egy mélyen elhallgatott titokra bukkan. Az egyre szenvedélyesebb kutatás az ’50-es évek háború utáni Európájába vezeti vissza, ahol útja végén ő maga áll: egy olyan ember, akit korábban nem ismert.

Rendező: Mészáros Márta

Szereplők: Törőcsik Mari (Mária), Tóth Ildikó (Olga), Törőcsik Franciska (fiatal Mária), Ladányi Jákob (Róbert), Leslaw Zurek (Anton), Ewa Telega (Nun Beata), Antonio de la Torre (Antonio), Hary Prinz (Stefan), Wunderlich József (Ákos), Cserhalmi György (Festő)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Dráma

Címkék: Antonio de la Torre (Sergio), Tóth Ildikó, Cserhalmi György, Törőcsik Franciska, Mészáros Márta, Ladányi Jákob, Leslaw Zurek, Ewa Telega, Hary Prinz, Wunderlich József

Megjelent: 2017

Kölcsönzési díj: 599 Ft

Kapcsolódó filmek

A sebezhetetlen

Színes, magyarul beszélő, amerikai akcióthriller (2000)

A segítség

Színes, feliratos, amerikai-indiai-emirátusokbeli filmdráma (2011)

Keresés

Színes, magyarul beszélő, amerikai dráma (2018)

Csillagainkban a hiba

Színes, magyarul beszélő, amerikai romantikus film (2014)