Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Sokkal több mint testőr

Sokkal több mint testőr - (The Hitman’s Bodyguard)

Színes, magyarul beszélő, amerikai akció-vígjáték (2017)

Nem könnyű a testőrök sorsa. Pláne, ha egy folyton rinyáló gyilkost kell pátyolgatniuk. A profi védelmi ügynököt (Ryan Reynolds) egy nap szokatlan küldetéssel bízzák meg: halálos ellenségét, a világ egyik leghírhedtebb és legkeresettebb bérgyilkosát (Samuel L. Jackson) kell az oltalmazó szárnyai alá vennie. Bár eddig a stukker ellenkező végéről szagolták a puskaport, az eltökélt testőrnek és a stiklikben járatos gengszternek ezúttal össze kell fognia, hogy - lehetőleg élve - eljussanak a hágai bíróságra. A helyzetük elég meredek, a fél gengsztervilág a nyomukban jár, egy könyörtelen kelet-európai diktátor (Gary Oldman) is a fejükre vadászik, és ha mindez nem lenne elég, még a bérgyilkos hírhedt felesége (Salma Hayek) is feltűnik a színen.

Rendező: Patrick Hughes

Szereplők: Patrick Hughes, Samuel L. Jackson, Ryan Reynolds, Ryan Reynolds (Michael Bryce), Samuel L. Jackson (Darius Kincaid), Salma Hayek (Sonia Kincaid), Gary Oldman (Vladislav Dukhovich), Elodie Yung (Amelia Ryder), Richard E. Grant (Seifert), Joaquim de Almeida (Foucher)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfajok: Akció-Kaland, Vígjáték

Címkék: Richard E. Grant (Barkis Bittern hangja), Gary Oldman, Salma Hayek, Joaquim de Almeida, The Hitman’s Bodyguard, Elodie Yung

Megjelent: 2017

Kölcsönzési díj: 599 Ft

Kapcsolódó cikkek

Sokkal több poén, kevesebb giccs

TV GO | 2018. 04. 13., 11:16

Kapcsolódó filmek

Florence - A tökéletlen hang

Színes, magyarul beszélő, amerikai-angol vígjáték (2015)

Bazi nagy görög lagzi 2.

Színes, magyarul beszélő, amerikai romantikus vígjáték (2016)

Rendes fickók

Színes, magyarul beszélő, amerikai krimi-vígjáték (2016)

Gyerekjáték

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2007)