Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Sokkal több mint testőr - (The Hitman’s Bodyguard)

Színes, magyarul beszélő, amerikai akció-vígjáték (2017)

Nem könnyű a testőrök sorsa. Pláne, ha egy folyton rinyáló gyilkost kell pátyolgatniuk. A profi védelmi ügynököt (Ryan Reynolds) egy nap szokatlan küldetéssel bízzák meg: halálos ellenségét, a világ egyik leghírhedtebb és legkeresettebb bérgyilkosát (Samuel L. Jackson) kell az oltalmazó szárnyai alá vennie. Bár eddig a stukker ellenkező végéről szagolták a puskaport, az eltökélt testőrnek és a stiklikben járatos gengszternek ezúttal össze kell fognia, hogy - lehetőleg élve - eljussanak a hágai bíróságra. A helyzetük elég meredek, a fél gengsztervilág a nyomukban jár, egy könyörtelen kelet-európai diktátor (Gary Oldman) is a fejükre vadászik, és ha mindez nem lenne elég, még a bérgyilkos hírhedt felesége (Salma Hayek) is feltűnik a színen.

Rendező: Patrick Hughes

Szereplők: Ryan Reynolds (Michael Bryce), Samuel L. Jackson (Darius Kincaid), Salma Hayek (Sonia Kincaid), Gary Oldman (Vladislav Dukhovich), Elodie Yung (Amelia Ryder), Richard E. Grant (Seifert), Joaquim de Almeida (Foucher)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfajok: Akció-Kaland, Vígjáték

Címkék: Richard E. Grant (Barkis Bittern hangja), Gary Oldman, Salma Hayek, Joaquim de Almeida, The Hitman’s Bodyguard, Elodie Yung

Megjelent: 2017

Kölcsönzési díj: 599 Ft

Kapcsolódó cikkek

Sokkal több poén, kevesebb giccs

TV GO | 2018. 04. 13., 11:16

Kapcsolódó filmek

Négyen a bank ellen

Színes, magyarul beszélő, német vígjáték (2016)

Kingsman: Az Aranykör

Színes, magyarul beszélő, angol-amerikai akció-vígjáték (2017)

Rossz anyák

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2016)

Jumanji - Vár a dzsungel

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2017)