Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Törvénytisztelő Polgár

Törvénytisztelő Polgár - (Law Abiding Citizen)

Színes, feliratos, amerikai krimi (2009)

Színes, feliratos, amerikai krimi. Law Abiding Citizen Egy betörés vérengzéssé fajul, az egyedüli túlélőt semmi sem gátolhatja meg abban, hogy megbosszulja szeretteinek halálát. A Törvénytisztelő polgár az Olasz meló rendezőjének új, pörgős akciójelenetekkel teli filmje. Clyde Shelton (Gerard Butler) egy becsületes családapa, akinek feleségét és lányát brutálisan meggyilkolják a félresikerült betörés során. Miután a gyilkosokat elfogják, az ügy Nick Rice (Jamie Foxx), a feltörekvő ügyész kezében landol. Nick az egyik gyanúsítottnak vádalkut, és ezzel együtt enyhe ítéletet ígér, a gyilkos cserébe a társa ellen vall. Tíz évvel később a vádalkut kötött bűnözőt holtan találják, Clyde Shelton rögtön bevallja, hogy ő a tettes. Amikor előzetes letartóztatásba helyezik, figyelmezteti a ranglétrán már feljebb lépett egykori ügyészt, ha nem ismerik el tévedésüket az ügyet tárgyaló kollégáival együtt, minden résztvevő a gyilkosok sorsára jut. Hamarosan megkezdődik a tíz évig tervezett véres sakkjátszma.

Rendező: F. Gary Gray

Szereplők: Gray Gary F., Butler Gerard, Gerard Butler (Clyde Shelton), Jamie Foxx (Nick Rice), Colm Meaney (Dunnigan), Bruce McGill (Jonas Cantrell), Leslie Bibb (Sarah Lowell), Michael Irby (Garza), Gregory Itzin (Warden Iger), Regina Hall (Kelly Rice)

Besorolás: Tizennyolc éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Krimi-Thriller

Címkék: Jamie Foxx, Gerard Butler (Kable), Törvénytisztelő Polgár, Law Abiding Citizen, Colm Meaney (Dunnigan), Bruce McGill (Jonas Cantrell), Leslie Bibb (Sarah Lowell), Michael Irby (Garza), Gregory Itzin (Warden Iger), Regina Hall (Kelly Rice), Gray Gray F.

Megjelent: 2009

Ez a film csak Moziklub csomagban érhető el.

Kapcsolódó cikkek

Akkor és most - Gerard Butler

TV GO | 2018. 11. 12., 18:03

Kapcsolódó filmek

Vonzások

Színes, magyarul beszélő, angol-amerikai thriller (2013)

A kolónia

Színes, luxemburgi-francia-német thriller (2015)

Véres kampusz

Színes, magyarul beszélő, amerikai thriller (2018)

12 majom

Színes, magyarul beszélő, amerikai fantasztikus kalandfilm (1995)