Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

3 Szív

3 Szív - (3 coeurs )

Színes, magyarul beszélő, francia filmdráma (2014)

Színes, magyarul beszélő, francia filmdráma. 3 coeurs Valahol Franciaországban, egy vidéki kisvárosban, Marc lekési párizsi vonatát. Magányosan bandukol a kihalt utcákon, amikor megismerkedik Sylvie-vel. Sétálnak és beszélgetnek egész éjszaka, saját magáról azonban egyikük sem mond sokat. Marc felszáll a reggeli vonatra, de megegyeznek, hogy pár nap múlva újra találkoznak egy előre megbeszélt helyen. Addig nem cserélnek telefonszámot. Az egész affér amilyen romantikus, épp annyira titokzatos, mégis mindketten érzik, valami csodálatos dolog kezdődhet közöttük. A nő el is megy a randevúra, ám Marc minden igyekezete ellenére nem jut el időben a találkozóra. A férfi kétségbeesetten próbálja felkutatni Sylvie-t, ám hosszú próbálkozás után végül feladja. Megismeri viszont a bájos Sophie-t, akivel egymásba szeretnek. Sophie-ról csak egy dolgot nem tud meg időben: hogy Sylvie testvére.

Rendező: Benoît Jacquot

Szereplők: Charlotte Gainsbourg (Sylvie Berger), Benoît Poelvoorde (Marc Beaulieu), Catherine Deneuve (Madame Berger), Chiara Mastroianni (Sophie Berger), Thomas Doret (Gabriel)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Romantikus

Címkék: Benoit Poelvoorde, Catherine Deneuve (Reine Cordelia), Thomas Doret, Chiara Mastroianni, 3 coeurs , Benoît Jacquot

Megjelent: 2014

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó cikkek

Ezek a sztárok akár ikrek is lehetnének

TV GO | 2015. 09. 30., 00:20

Kapcsolódó filmek

Coco Chanel és Igor Stravinsky - Egy titkos szerelem története

Színes, magyarul beszélő, francia romantikus dráma (2009)

New York-i afférok

Színes, magyarul beszélő, amerikai romantikus vígjáték (2017)

Bridget Jones naplója

Színes, magyarul beszélő, romantikus vígjáték (2001)

Bridget Jones: Mindjárt megőrülök

Színes, magyarul beszélő, amerikai romantikus vígjáték (2004)