Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Eszeveszett esküvő (feliratos)

Eszeveszett esküvő (feliratos) - (Le sens de la fete)

Színes, magyarul beszélő, francia vígjáték (2017)

Max, a nagy rutinnal bíró rendezvényszervező hiába vezényelte már le grandiózus események százait, arra még ő sincs felkészülve, ami a XVII. századi francia kastélyban és annak parkjában történik. Óriási stábjával jó előre megtervez mindent, hiszen a kastély és a park minden szegletében tökéletes ünnepi hangulatnak kell uralkodnia, a többszáz vendégnek és persze a maximalista, kőgazdag vőlegénynek olyan estét kell biztosítsanak, amelyre azok életük végéig emlékezni fognak. Néhány apró baki után viszont kártyavárként kezd összedőlni az este. Max pedig csak a fejét kapkodja, hogyan tudná megakadályozni a teljes káoszt és megmenteni a nászt.

Rendezők: Eric Toledano, Olivier Nakache

Szereplők: Jean Pierre Barci (Max Angély), Gilles Lellouche (James), Jean-Paul Rouve (Guy), Vincent Macaigne (Julien), Suzanne Clément (Josiane), Judith Chemla (Héléna)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Vígjáték

Címkék: Eric Toledano, Olivier Nakache, Judith Chemla (Josepha), Gilles Lellouche , Vincent Macaigne, Jean-Paul Rouve, Eszeveszett esküvő (feliratos), /Le sens de la fete, Jean Pierre Barci, Suzanne Clément

Megjelent: 2017

Kölcsönzési díj: 599 Ft

Kapcsolódó filmek

Hozzám jössz, haver

Színes, magyarul beszélő, francia vígjáték (2017)

Paul

Színes, szinkronizált, spanyol-francia-angol-amerikai sci-fi vígjáték (2011)

BÚÉK

Színes, magyar vígjáték (2018)

Holmes és Watson

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2018)