Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Wiener Walzer

Wiener Walzer - (Wiener Walzer)

Színes, magyar tévéjáték (1980)

Magyar tévéjáték Arra gondoltam egyszer, még a hetvenes években, hogy be kéne zsúfolni különböző embereket egy zárt térbe egy hullával, és kideríteni, ki hogyan viselkedik ebben a szituációban? A zárt térből vonatfülke lett egy nemzetközi expresszen - innét a cím: Wiener Walzer, de ezt inkább csak az egyáltalán nem valceros krimi ironiája kedvéért választottam -, ahová sorra szállnak be a különböző utasok. A titokban házasságkötésre utazó prominens dámától a nyugalmazott államügyészig, és a családi életre vágyó kis kurtizánig. Mind későn veszi észre, hova szállt be, és mint menekülni akar a kínos helyzetből. De egyiknek sem engedik meg a többiek, hogy egyedül hagyja el a helyszínt. Sorsukat összeköti a titokzatos hulla. Végül - mire az első állomás következik, ahol leszállhatnának - sikerül megegyezniük, és nagy garral együtt készülődnek a távozásra a kellemetlen fülkéből.

Rendező: Szalkai Sándor

Szereplők: Esztergályos Cecília, Gáti Oszkár, Szalkai Sándor, Cecília Esztergályos

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Magyar TV sorozatok

Megjelent: 1980

Kölcsönzési díj: 199 Ft

Ez a film elérhető a Moziklub csomagban. Részletek »

Kapcsolódó filmek

Párbaj

Az ellenfelek, (1980)

Tavasz, nyár, ősz

Színes, magyar tévéfilm (2006)

Nóra

Színes, magyar tévéfilm (1986)

Kaméliás hölgy

Magyar tévéfilm (1987)