Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Khumba

Khumba - (Khumba)

Színes, magyarul beszélő, dél-afrikai animációs film (2013)
  • 2.5

Khumba, a kölyökzebra testét csak félig borítják csíkok, ezért babonás csordája őt hibáztatja a szárazság miatt, ami a területüket sújtja. Khumba kiközösítve érzi magát és úgy dönt, hogy nem marad tovább csordájával. Útra indul, hogy megszerezze maradék csíkjait, annál a vízgyűjtőnél, ahol a legenda szerint az első zebra vált csíkossá. Azonban, hogy elérje célját át kell üzdenie magát a kegyetlen Ragadúr vadászterületén. Útja során csapdába esik, ahonnan Pata Mama, a szabadakaratú gnú és Struccancs, a ripacs strucc menti meg. Miután egy imádkozó sáska megmutatja nekik, hogy merre találhatják az ősi vízlelőhelyet, a duó csatlakozik Khumbához, hogy együtt leljenek rá a biztonságot nyújtó vízre. A csapat kalandozása közben sok színes karakterrel találkozik: a zöld területet kereső vándorantilapokkal, a különleges túlélési képességekkel rendelkező bozóti nyúllal, egy csapat bolondos szirtiborzzal és a nyáját elhagyó magányos bárá

Rendező: Anthony Silverston

Besorolás: Hat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Animáció

Címkék: Khumba, Anthony Silverston

Időtartam: 1 óra 21 perc

Megjelent: 2013

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolódó filmek

Rém rom

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2006)

Bogyó és Babóca 3. - Játszótársak

Színes, magyar családi animációs film (2014)

Csillaghercegnő

Színes, magyarul beszélő, norvég családi film (2012)

A Szörny mentőakció

Színes, szinkronizált, amerikai-kanadai animációs kalandfilm (2013)