Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Tökéletes hang 2

Tökéletes hang 2 - (Pitch Perfect 2)

Színes, magyarul beszélő, amerikai zenés vígjáték (2015)

A Barden Bellák visszatérnek, hogy énekükkel ismét lenyűgözzék a hallgatóságot. Három év telt el azóta, hogy a Bellák csak csajokból álló csapata megnyerte az országos énekversenyt, és azóta is veretlenek. Ám egy botrány miatt veszélybe kerül utolsó évük a Bardenben, ezért a háromszoros bajnokok most joggal tartanak attól, hogy örökre elvész az őket összetartó harmónia. Csak egyetlen alkalom adódik számukra arra, hogy kiköszörüljék a csorbát: ha ki tudják harcolni, hogy indulhassanak Koppenhágában az Accapella Világbajnokságon. A versengés okozta feszültség mellett még a végzős diákok problémái is nyomasztják őket, ezért minden erejükre szükség van ahhoz, hogy ismét szorosan összekovácsolódva, mindenkit maguk mögé utasítva feljussanak a csúcsra.

Rendező: Elizabeth Banks

Szereplők: Anna Kendrick, Anna Kendrick (Beca), Hailee Steinfeld (Emily), Elizabeth Banks (Gail), Katey Sagal (Katherine), Brittany Snow (Chloe), Alexis Knapp (Stacie), Rebel Wilson (Amy), Anna Camp (Aubrey), Skylar Astin (Jesse)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Vígjáték

Címkék: Rebel Wilson, Skylar Astin, Brittany Snow, Anna Camp, Pitch Perfect 2, Katey Sagal, Alexis Knapp

Megjelent: 2015

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolódó filmek

Gyerekjáték

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2007)

Az elefánt

Színes, magyar vígjáték (1977)

Dumb és Dumber kettyó

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2014)

Bazi nagy görög lagzi 2.

Színes, magyarul beszélő, amerikai romantikus vígjáték (2016)