Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Tökéletes hang 3

Tökéletes hang 3 - (Pitch Perfect 3)

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2017)

Anna Kendrick és Rebel Wilson vezetésével visszatér a TÖKÉLETES HANG szereplőgárdája a harmadik résszel a nagysikerű 2015-ös második rész után, amely minden idők legnagyobb bevételt hozó nyitó hétvégéjét tudhatja magáénak a zenés film műfajában.

Rendező: Trish Sie

Szereplők: Trish Sie, Anna Kendrick, Anna Kendrick (Beca), Rebel Wilson (Amy), Hailee Steinfeld (Emily), Brittany Snow (Chloe), Anna Camp (Aubrey), Elizabeth Banks (Gail), Alexis Knapp (Calamity)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Vígjáték

Címkék: Hailee Steinfeld, Elizabeth Banks (Wyldstyle hangja), Anna Kendrick, Brittany Snow, Anna Camp, Alexis Knapp, Trish Sie, Tökéletes hang 3, Pitch Perfect 3

Megjelent: 2017

Kapcsolódó cikkek