Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Kész cirkusz

Kész cirkusz - (Kész cirkusz)

Színes, magyar vígjáték (2005)

Lehet hogy a világban nincsenek véletlenek, de akkor lássuk be, odafönt jó sokan dolgozhatnak túlórában. És nálunk, a nyármeleg külváros bal szegletében, igazán kitesznek magukért. Van itt egy negyvenes exfocista, aki csak egy klozetos incidens miatt maradt le a ’86-os Magyar Kupáról a Fradi ellen. Van egy menedzserasszony, aki a maga 80-as mellbőségével permanens pénzéhségben szenved. Van három fáradt agybajnok, akik miközben megtárgyalják, ténylegesen mekkora is Bill Gates vagyona, megfúrnak egy kistakarékot. Van egy feleség, akit meglopott az egyik szeretője, és a szerető, aki szerint csak kölcsönvett, és mellesleg a világ első írógép-dobosa. Van egy cukorbeteg civil zsaru, aki mellékállásban fényképeket készít, persze pénzért, a feleségről, a szeretőről, és a biztonság kedvéért a megrendelőről, az exfocista férjről is. Végül itt van még egy notórius pornó-hasonmásozó srác is, akinek a fején landol az a retikül, amiben a fent említett képek vannak.

Rendező: Dyga Zsombor

Szereplők: Welker Gábor (Zoé), Schmied Zoltán (Lévisz), Elek Ferenc (Kelvin), Csuja Imre (Vegasz), Udvaros Dorottya (Era), Görög László (Erpé), Scherer Péter (Babbel)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Vígjáték

Címkék: Udvaros Dorottya, Csuja Imre, Scherer Péter, Görög László, Schmied Zoltán (Henrik), Dyga Zsombor, Kész cirkusz, Elek Ferenc

Megjelent: 2005

Ez a film csak Moziklub csomagban érhető el.

Kapcsolódó filmek

Trollok

Színes, amerikai animációs vígjáték (2016)

A Főnök

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2016)

BÚÉK

Színes, magyar vígjáték (2018)

Hogyan rohanj a veszTEDbe

Színes, szinkronizált, amerikai vígjáték (2014)