Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Mr. Pip

Mr. Pip - (Mister Pip)

Színes, magyarul beszélő, ausztrál-új-zélandi- (2012)

A titokzatos, néha piros bohócorral járkáló Mr. Watts az egyedüli fehér ember a zavargások sújtotta Bougainville szigetén. Újranyitja az iskolát, a gyerekeket pedig megismerteti Charles Dickens ’Szép remények’ című regényével. A Pápua Új-guineai falut, ahol a történet játszódik kétfelől is sanyargatják. Ebből a kegyetlen valóságból menekül egy fantáziavilágba egy fiatal lány, Matilda, a regény és tanára Mr. Watts segítségével.

Rendező: Andrew Adamson

Szereplők: Andrew Adamson, Hugh Laurie (Mr. Watts), Kerry Fox (Mrs. Watts), Eka Darville (Pip), Xzannjah Matsi (Matilda), Florence Korokoro (Grace Watts), Healesville Joel (Dolores), Tapiwa Soropa (Startop)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Dráma

Címkék: Hugh Laurie, Kerry Fox, Andrew Adamson, Mr. Pip, Mister Pip, Eka Darville, Xzannjah Matsi, Florence Korokoro, Healesville Joel, Tapiwa Soropa

Megjelent: 2012

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Ez a film elérhető a Moziklub csomagban. Részletek »

Kapcsolódó filmek

A halászkirály legendája

Színes, magyarul beszélő, amerikai fantasy film (1991)

Blaze (feliratos)

Színes, feliratos, amerikai dráma (2018)

Silvio és a többiek

Színes, magyarul beszélő, olasz életrajzi dráma (2018)

Stanfordi börtönkísérlet

Színes, magyarul beszélő, amerikai dráma (2015)