Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

A legnagyobb showman

A legnagyobb showman - (The Greatest Showman)

Színes, magyarul beszélő, amerikai musical (2017)

A cirkusz maga a csoda. És élt valaha egy ember, aki csodatévőnek született. P. T. Barnum (Hugh Jackman) a legendás Barnum cirkusz alapítója lángész volt, próféta, akinek hihetetlen dolgok születtek a fejében, és valósággá tudta tenni őket. Az ő utánozhatatlan képzelőerejéből születő műsorszámokat azóta sem tudja leutánozni senki. Most a film kedvéért újjászületik a show, és újjászületik a showman – egyetlen forgatagos, látványos, szemkápráztató kavalkádban mutatkozik be a világ legkülönösebb cirkuszigazgatója, és élete főműve: a Barnum.

Rendező: Michael Gracey

Szereplők: Michael Gracey, Hugh Jackman (P.T. Barnum), Rebecca Ferguson (Jenny Lind), Zac Efron (Phillip), Michelle Williams (Charity Barnum), Fredric Lehne (Mr. Hallett), Yahya Abdul-Mateen II (WD Wheeler), Zendaya

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Dráma

Címkék: Michelle Williams, Fredric Lehne, Zendaya Coleman, Rebecca Ferguson, The Greatest Showman, Yahya Abdul-Mateen II

Megjelent: 2017

Kapcsolódó cikkek

Cirkusz az egész világ

TVGO | 2018. 05. 07., 20:20