Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Hannibal ébredése

Hannibál Ébredése - (Hannibal Rising)

Angol-cseh-francia-olasz thriller (2007)

A fiatal Hannibal Lecter (Aaron Thomas) szüleit a szeme láttára ölik meg, ahogy a kis húgát is. Párizsba kerül sógornője, Murasaki (Gong Li) segítségével, és orvosnak tanul. Rémálmait azonban nem tudja elfelejteni, és ahogy egyre nagyobb tudásra tesz szert Hannibal (Gaspard Ulliel), úgy hatalmasodik el benne a könyörtelen bosszúvágy. Popil felügyelő (Dominic West) felfigyel rá, amikor különös kegyetlenséggel megölnek egy mészárost.

Rendező: Peter Webber

Szereplők: Peter Webber, Gaspard Ulliel (Hannibal Lecter), Gong Li (Lady Murasaki), Aaron Thomas (Fiatal Hannibal Lecter), Dominic West (Popil felügyelő), Kevin McKidd (Petras Kolnas), Rhys Ifans (Grutas), Helena Lia Tachovska (Mischa)

Besorolás: Tizennyolc éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Krimi-Thriller

Címkék: Peter Webber, Dominic West, Rhys Ifans, Kevin McKidd, Gaspard Ulliel, Hannibál Ébredése, Hannibal Rising, Aaron Thomas, Helena Lia Tachovska

Megjelent: 2007

Ez a film csak Moziklub csomagban érhető el.

Kapcsolódó filmek

Az Úr hangja

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi (2018)

Mirai - Lány a jövőből (feliratos)

Színes, feliratos, japán animációs film (2018)

A kolónia

Színes, luxemburgi-francia-német thriller (2015)

Mirai - Lány a jövőből

Színes, magyarul beszélő, japán animációs film (2018)