Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Star Wars: A klónok támadása

Star Wars: A klónok támadása - (Star Wars: Episode II - Attack of the Clones )

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi (2002)

Tíz évvel a Baljós árnyak cselekménye után, a galaxis egy polgárháború szélére sodródik. A szakadárok (szeparatisták) élén a titokzatos Dooku gróf, az egykori Jedi-lovag áll, akinek vezetésével naprendszerek lépnek ki a Galaktikus Köztársaságból. Amikor újabb merényletet próbálnak meg elkövetni a Naboo korábbi királynője, Padmé Amidala szenátor ellen, a jedi tanítványt, Anakin Skywalkert nevezik ki a védelmére. Küldetése során Anakin felfedi szerelmét Padmé előtt. Azonban nem csak Anakin gyengéd érzései, de a benne rejlő sötét oldal is megmutatkozik. Hamarosan Anakin, Padmé és Obi-Wan Kenobi egy kirobbanó konfliktus közepén találják magukat, és elkezdődik a Klónok háborúja.

Rendező: George Lucas

Szereplők: George Lucas, Christensen Hayden, Hayden Christensen (Anakin Skywalker), Ewan McGregor (Obi-Wan Kenobi), Natalie Portman (Padmé Amidala), Samuel L. Jackson (Mace Windu), Christopher Lee (Dooku gróf), Ian McDiarmid (Palpatine szenátor/Darth Sidious), Pernilla August (Shmi Skywalker), Frank Oz (Yoda hangja), Temuera Morrison (Jango Fett), Ahmed Best (Jar Jar Binks hangja), Anthony Daniels (C-3PO), Kenny Baker (R2-D2), Jimmy Smits (Bail Organa szenátor), Jack Thompson (Cliegg Lars)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Sci-Fi

Címkék: Christopher Lee (Szarumán avagy Fehér Szarumán), Natalie Portman, Jack Thompson (Breimer), Samuel L. Jackson (Sudár hangja), Star Wars, Frank Oz (Fungus hangja), Ian McDiarmid, Temuera Morrison, Hayden Christensen, Anthony Daniels, Kenny Baker, Star Wars: Episode II - Attack of the Clones , Pernilla August, Ahmed Best, Jimmy Smits

Megjelent: 2002

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolódó filmek

Holnapolisz

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi (2015)

Csatahajó

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi akciófilm - (2012)

Star Wars: A klónok támadása

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi (2002)

A majmok bolygója: Lázadás

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi (2010)