Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Star Wars: A Jedi visszatér

Star Wars: A Jedi visszatér - (Return of the Jedi)

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi (1983)

A Birodalom egy második, de sokkal hatalmasabb Halálcsillagot épít a lázadók elpusztítására. A lázadók megpróbálják elpusztítani a pajzsgenerátort, amely az űrbázist védi. Luke és Darth Vader utolsó nagy összecsapására is sor kerül a Császár előtt.

Rendező: Richard Marquand

Szereplők: Richard Marquand, Harrison Ford, Harrison Ford (Han Solo), Mark Hamill (Luke Skywalker), Carrie Fisher (Leia Organa hercegnő), Sebastian Shaw (Anakin Skywalker), Billy Dee Williams (Lando Calrissian), Anthony Daniels (C-3PO), James Earl Jones (Darth Vader hangja), David Prowse (Darth Vader), Kenny Baker (R2-D2), Peter Mayhew (Chewbacca), Ian McDiarmid (Palpatine császár), Frank Oz (Yoda hangja), Alec Guinness (Ben Obi-Wan Kenobi)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Sci-Fi

Címkék: Star Wars, Mark Hamill, Frank Oz (Fungus hangja), Ian McDiarmid, Carrie Fisher, James Earl Jones, Anthony Daniels, Billy Dee Williams, Peter Mayhew, David Prowse, Alec Guinness, Kenny Baker, Return of the Jedi, Sebastian Shaw

Megjelent: 1983

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolódó filmek

Hasonmás

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi (2009)

Csatahajó

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi akciófilm - (2012)

Pitch Black - 22 évente sötétség

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi (2000)

Ex Machina

Színes, magyarul beszélő, amerikai-angol sci-fi (2015)