Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Star Wars: A Sith-ek bosszúja

Star Wars: A Sith-ek bosszúja - (Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith )

Színes, magyarul beszélő, amerikai kalandfilm (2005)

A tanács Obi-Wan Kenobit bízza meg, hogy felkutassa és a törvény elé hozza a klónháború felelőseit. Palpatine szenátor hatalma nő, létrehozza a Galaktikus Birodalmat. A szenátor közvetlen társaságában Anakin egyre nehezebben tud ellenállni Palpatine befolyásának, aki mindent elkövet, hogy a fiatal jedit a sötét oldalra csábítsa. A Köztársaság bukása után Anakinból lesz a gonosz Darth Vader nagyúr, Obi-Wan Kenobi és Yoda mester bujkálnak. A galaxis egyetlen reménységei Anakin és Padmé ikergyermekei, Luke és Leia, akiket egymástól külön, titokban nevelnek.

Rendező: George Lucas

Szereplők: George Lucas, Christensen Hayden, Ewan McGregor (Obi-Wan Kenobi), Hayden Christensen (Anakin Skywalker/Darth Vader), Natalie Portman (Senator Amidala/Padmé Naberrie-Skywalker), Samuel L. Jackson (Mace Windu), Kenny Baker (R2-D2), Christopher Lee (Count Dooku/Darth Tyranus), Ian McDiarmid (Emperor Palpatine/Darth Sidious), Anthony Daniels (C-3PO), Peter Mayhew (Chewbacca), Frank Oz (Yoda hangja)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Sci-Fi

Címkék: Christopher Lee (Szarumán avagy Fehér Szarumán), Natalie Portman, Samuel L. Jackson (Sudár hangja), Star Wars, Frank Oz (Fungus hangja), Ian McDiarmid, Anthony Daniels, Peter Mayhew, Kenny Baker, Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith

Megjelent: 2005

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolódó filmek

Ex Machina

Színes, magyarul beszélő, amerikai-angol sci-fi (2015)

Holnapolisz

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi (2015)

Az Úr hangja

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi (2018)

Star Wars: A klónok támadása

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi (2002)