Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Star Wars: A Birodalom visszavág

Star Wars: A Birodalom visszavág - (Star Wars: Episode V - The Empire Strikes Back )

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi (1980)

A Halálcsillag elpusztítása után a Birodalom bosszút akar állni a lázadókon, és végleg meg akarja semmisíteni őket. A lázadás leverése után Luke Skywalker a Dagobah bolygón folytatja a felkészülését Yoda mester irányításával, aki a Köztársaság bukása után a itt lelt menedéket. Darth Vader megpróbálja átállítani a sötét oldalra Luke-ot, és a bespini Felhővárosban csapdába csalja az ifjú Skywalkert. Luke szembeszáll Vaderrel. A fénykardpárbaj közben Luke megdöbbentő dolgot tud meg Vaderről.

Rendező: Irvin Kershner

Szereplők: Irvin Kershner, Harrison Ford, Harrison Ford (Han Solo), Mark Hamill (Luke Skywalker), Carrie Fisher (Leia Organa hercegnő), Billy Dee Williams (Lando Calrissian), Peter Mayhew (Chewbacca), Frank Oz (Yoda), David Prowse (Darth Vader), Anthony Daniels (C-3PO), Alec Guinness (Obi-Wan Kenobi), Kenny Baker (R2-D2), Jeremy Bulloch (Boba Fett)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Sci-Fi

Címkék: Star Wars, Frank Oz (Fungus hangja), Carrie Fisher, Anthony Daniels, Star Wars: Episode V - The Empire Strikes Back , Billy Dee Williams, Peter Mayhew, David Prowse, Alec Guinness, Kenny Baker, Jeremy Bulloch

Megjelent: 1980

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó cikkek

Bepiáltak a színésznők a forgatáson

TV GO | 2015. 10. 22., 13:40

Kapcsolódó filmek

Serenity

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi (2005)

Star Wars: A klónok támadása

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi (2002)

Holnapolisz

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi (2015)

A majmok bolygója: Lázadás

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi (2010)