Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Star Wars: Baljós árnyak

Star Wars: Baljós árnyak - (Star Wars: Episode I. - The Phantom Menace)

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi kalandfilm (1999)

A Kereskedelmi Szövetség, egy kapzsi érdekszövetség a Naboo bolygó biztonságát és függetlenségét veszélyezteti, haderejével a megszállására készül. Miután a jedi tanítvány Obi-Wan Kenobi és a Jedi mester Qui-Gon Jinn megmenti a bolygó fiatal királynőjét, Amidalát, leszállnak a Tatuin bolygón, hogy űrhajójukat megjavítsák. Itt ismerik meg a fiatal rabszolgát, a kilenc éves Anakin Skywalkert, akiben jelen van az Erő. Anakin az Erő segítségével győzelmet arat egy fogatversenyen, ami révén lehetősége lesz arra, hogy szabad emberré váljon. Elhagyja otthonát, hogy jedi lehessen. A hősök visszamennek Naboo-ra, ahol Anakin és a Királynő szembeszállnak droid-hadsereggel, mialatt a két Jedi egy halálos ellenséggel, Darth Maullal harcol. Csak ezt követően válik világossá, az invázió csupán az első lépése a rejtőzkődő sith-rend baljóslatú cselszövésének.

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolódó filmek

Ex Machina

Színes, magyarul beszélő, amerikai-angol sci-fi (2015)

Csatahajó

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi akciófilm - (2012)

Serenity

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi (2005)

Star Wars: A klónok támadása

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi (2002)