Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

A legsötétebb óra

A legsötétebb óra - (Darkest Hour)

Színes, magyarul beszélő, angol életrajzi dráma (2017)

Néhány nappal azelőtt, hogy Nagy-Britannia miniszterelnöke lett, Winston Churchill élete egyik legmeghatározóbb próbatétele elé került: megfontoljon egy kidolgozott békeszerződést a náci Németországgal, vagy határozottan kiálljon, és harcoljon az elveiért, a nemzet szabadságáért. A megállíthatatlan náci erők legázolták Nyugat-Európát, és az invázió veszélye a küszöbön állt; a közvélemény felkészületlen volt, a király szkeptikus, saját pártja pedig ellene szervezkedett. Churchill ilyen körülmények között nézett szembe legsötétebb órájával, lelkesítette fel a nemzetet, és próbálta megváltoztatni a történelem menetét.

Rendező: Joe Wright

Szereplők: Joe Wright, Gary Oldman (Winston Churchill), Kristin Scott Thomas (Clemmie), Ben Mendelsohn (VI. György király), Lily James (Elizabeth Nel), Stephen Dillane (Viscount Halifax), Ronald Pickup (Neville Chamberlain), Nicholas Jones (Sir John Simon)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Dráma

Címkék: Gary Oldman, Ben Mendelsohn (Robin), Stephen Dillane, Kristin Scott Thomas, Joe Wright, Lily James, Ronald Pickup, A legsötétebb óra, Darkest Hour, Nicholas Jones

Megjelent: 2017

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolódó filmek

Silvio és a többiek (feliratos)

Színes, feliratis, olasz életrajzi dráma (2018)

Itt és most (feliratos)

Színes, feliratos, amerikai dráma (2018)

Elizabeth

Színes, magyarul beszélő, angol filmdráma (1998)

Stanfordi börtönkísérlet

Színes, magyarul beszélő, amerikai dráma (2015)