Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

A Notre Dame-i toronyőr

A Notre Dame-i toronyőr - (The Hunchback Of Notre Dame )

Színes, magyarul beszélő, amerikai rajzfilm (1996)

A Bolondok Napjára Párizs megtelt zenével, dallal, vidámsággal és kalanddal! Walt Disney csodálatos figurákat és olyan látványt teremtett, mely örökre feledhetetlen lesz mindazoknak, akik meglátják egyszer. Magasan Párizs fölött a zegzugos harangtoronyban él a melegszívű Quasimodo, A NOTRE DAME-I TORONYŐR vidám kőbarátaival, a vízköpőkkel. A gonosz Frollo, a Notre Dame ura szigorúan megtiltotta, hogy púpos harangozója valaha is leereszkedjék a városba, de ő a Bolondok Napján végre összeszedi a bátorságát, és elindul a lenti, ismeretlen világba. A gyönyörű cigánylány, Esmeralda segítsége nélkül valószínűleg nem úszná meg egykönnyen a kalandot. Végül azonban minden jóra fordul, és mindenki azt kapja, akit vagy amit megérdemel. A karneválok már csak ilyenek!

Rendezők: Gary Trousdale, Kirk Wise

Szereplők: Kirk Wise, Gary Trousdale, Demi Moore (Esmeralda hangja), Jason Alexander (Hugo hangja), Charles Kimbrough, Mary Wickes, David Ogden Stiers, Kevin Kline (Phoebus kapitány hangja), Tony Jay (Claude Frollo bíró hangja), Tom Hulce (Quasimodo hangja), Paul Kandel (Clopin hangja)

Besorolás: Korhatár nélkül megtekinthető.

Műfaj: Animáció

Címkék: Tom Hulce, The Hunchback Of Notre Dame

Megjelent: 1996

Ez a film csak Moziklub csomagban érhető el.

Kapcsolódó cikkek

Ilyen volt Demi Moore szolid kis garzonja

TV GO | 2017. 04. 24., 12:55

Kapcsolódó filmek

Silvio és a többiek (feliratos)

Színes, feliratis, olasz életrajzi dráma (2018)

A kolónia

Színes, luxemburgi-francia-német thriller (2015)

Hozzám jössz, haver

Színes, magyarul beszélő, francia vígjáték (2017)

Holmes és Watson

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2018)