Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Csoda a jégen - (Miracle )

Színes, magyarul beszélő, amerikai filmdráma (2004)

A folyamatos akcióval és izgalommal átszőtt jégkorongos film, a Csoda a jégen igaz történetet mesél el a sporttörténelem egyik legfelemelőbb sikeréről, az 1980-ban olimpiát nyert amerikai hokiválogatott Szovjetunió felett aratott diadaláról. Kurt Russell kiváló alakítást nyújt a dinamikus, elszánt edző Herb Brooks szerepében, aki megkísérelte a lehetetlent, legyőzni a látszólag verhetetlen szovjeteket. Brooks megregulázta a beválogatott 26 fegyelmezetlen srácot, akik ennek köszönhetően úgy játszottak, mint addig soha, és 20-at közülük olyan csapattá gyúrt össze, akik elhitték, elérhetik az elérhetetlent, miközben reménnyel töltötték meg egy nemzet szívét.

Rendező: Gavin O´Conner

Szereplők: Kurt Russell (Herb Brooks), Noah Emmerich (Craig Patrick), Patricia Clarkson (Patty Brooks), Eddie Cahill (Jim Craig), Patrick O´Brien Demsey (Mike Eruzione), Sean McCann (Walter), Kenneth Welsh (Doc Nagobads)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Címkék: Kenneth Welsh, Miracle , Eddie Cahill, Patrick O'Brien Demsey, Sean McCann

Megjelent: 2004

Kapcsolódó cikkek

Hangolj filmekkel a téli olimpiára!

TV GO | 2018. 02. 09., 13:57

Kapcsolódó filmek

Hozzám jössz, haver

Színes, magyarul beszélő, francia vígjáték (2017)

Blaze (feliratos)

Színes, feliratos, amerikai dráma (2018)

A kolónia

Színes, luxemburgi-francia-német thriller (2015)

Cápa kapitány

Színes, magyarul beszélő, német animációs film (2018)