Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

X-Men: Apokalipszis

X-Men: Apokalipszis - (X-Men: Apocalypse)

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi akciófilm (2016)

Tíz évvel Az eljövendő múlt napjai rendkívüli eseményei után X professzor (James McAvoy), Magneto (Michael Fassbender) és Mistique (Jennifer Lawrence) még mindig kerülik egymást. De a sors újra úgy akarja, hogy útjaik keresztezzék egymást. Apokalipszis felébred a sírjában, körülnéz a világban, és úgy dönt: hirtelen evolúciós ugrással alakítja át a ’80-as éveket. Elindul, hogy összegyűjtse négy mutáns segédjét, a négy lovast: egyiküket Kairó utcáin, a másikat egy berlini pankrátorklubban, a harmadikat valahol Kelet-Európa mélyén találja meg. A negyedik lovas maga Magneto, aki Lengyelországban bujkálva, egy szeretett nő oldalán próbált normális életet élni. X professzor iskolája sok tehetséges fiatal mutánst képez ki. Ám az átmeneti nyugalom véget ér, és senki sem maradhat semleges: hatalmas háború várható.

Rendező: Bryan Singer

Szereplők: Sophie Turner (Jean Grey), James McAvoy (Charles Xavier), Jennifer Lawrence (Raven / Mystique), Michael Fassbender (Erik Lensherr / Magneto), Oscar Isaac (En Sabah Nur / Apokalipszis hangja), Evan Peters (Peter / Higanyszál), Rose Byrne (Moira MacTaggert)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Akció-Kaland

Címkék: Bryan Singer, Oscar Isaac , Evan Peters

Megjelent: 2016

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó cikkek

Szuperhősös filmek 2022-ig

TV GO | 2018. 09. 01., 20:12

Kapcsolódó filmek

Lucy

Színes, szinkronizált, amerikai-francia akciófilm (2014)

Peppermint: A bosszú angyala

Színes, magyarul beszélő, amerikai akció-kaland (2018)

Párizs császára

Színes, magyarul beszélő francia filmdráma (2018)

Aquaman

Színes, magyarul beszélő, amerikai-ausztrál akciófilm, kalandfilm, fantasy (2018)