Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Vakrandim az élettel

Vakrandim az élettel - (Mein Blind Date mit dem Leben)

Színes, magyarul beszélő, német életrajzi film (2016)

Egy tinédzser fiú, Saliya halálra rémül, amikor orvosai közlik vele, hogy hamarosan elveszti szeme világát. Annak ellenére, hogy mindenki figyelmezteti arra, hogy nézzen szembe élete új korlátaival, ő szilárdan kitart álma mellett, hogy egy luxushotelben dolgozzon. Anélkül, hogy említést tenne vakságáról, egy ötcsillagos szállodában vállal munkát. Kőkemény elszántsággal és akaraterővel, valamint legjobb barátja, Max támogatásával, minden várakozást felülmúlóan teljesít anélkül, hogy színt kellene vallania.

Rendező: Marc Rothemund

Szereplők: Anna Maria Mühe (Laura), Kostja Ullmann (Saliya Kahawatte), Jacob Matschenz (Max), Johann von Bülow (Kleidenschmidt), Alexander Held (Fried), Uwe Preuss (Augenarzt), Nilamq Farooq (Sheela)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Dráma

Címkék: Gerald Alexander Held , Kostja Ullmann, Marc Rothemund, Jacob Matschenz, Johann von Bülow, Uwe Preuss, Nilamq Farooq

Megjelent: 2016

Ez a film csak Moziklub csomagban érhető el.

Kapcsolódó filmek

Eighth Grade (feliratos)

Színes, feliratos, amerikai dráma (2018)

Kuzinom, Rachel

Színes, magyarul beszélő, amerikai dráma (2017)

Blaze (feliratos)

Színes, feliratos, amerikai dráma (2018)

Álmaimban látni foglak

Színes, magyarul beszélő, amerikai dráma (2015)