Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Hét nővér

Hét nővér - (Seven Sisters / What Happened to Monday)

Angol-francia-belga-amerikai sci-fi (2017)

A nem is olyan távoli jövőben a túlnépesedést megakadályozandó, a világ kormányai bevezetik a Csak-egy-gyerek törvényt, amelynek értelmében a családoknak mindössze egy gyerekük lehet. Az állam különleges megfigyelési hálózattal igyekszik betartatni a jogszabályt, s mindenkitől elveszik a többedik szülötteket. Egy férfinak különleges kihívást jelent, hogy hét, egymásra tökéletesen hasonlító lányunokáját úgy nevelje fel, hogy az senkinek ne szúrjon szemet. A lányok egy személyi azonosság alatt élnek, mindegyikük hetente csak egyszer mehet el otthonról, a testvérek többi napi cselekedeteinek figyelembevételével. Egy nap egyikük nem megy haza, ezzel láncreakciót elindítva a többi testvér életében.

Rendező: Tommy Wirkola

Szereplők: Noomi Rapace (A Settman testvérek), Glenn Close (Nicolette Cayman), Willem Dafoe (Terrence Settman), Pal Sverre Hagen (Jerry), Marwan Kenzari (Adrian Knowles), Christian Rubeck (Joe)

Besorolás: Tizennyolc éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Horror

Címkék: Willem Dafoe (Wyatt Porter), Glenn Close, Christian Rubeck, Marwan Kenzari, Williem Dafoe, Hét nővér, Seven Sisters / What Happened to Monday, Pal Sverre Hagen, Tommy Wirkola

Megjelent: 2017

Kölcsönzési díj: 599 Ft