Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Szeretet nélkül (feliratos)

Szeretet nélkül (feliratos) - (Nelyubov)

Színes, feliratos Orosz dráma (2017)

A szürke hétköznapok és az embertelen nagyváros visszafordíthatatlanul felemésztette Zsenya és Borisz házasságát. Csak a közös gyerekük sorsa és a közös lakás eladása maradt kínzó kérdésként köztük, már mindketten az új kapcsolataik boldogságát várják. A nagyon feszült utolsó napok állandó veszekedései közben észre sem veszik, hogy mióta nem látták 12 éves fiúkat. A bürokratikus rendőrséghez hiába fordulnak, ezért az állam szerepét magukra vállaló önkéntesek segítségével indulnak a kisfiú keresésére. Útjuk során letaglózó mélységeiben ismerhetjük meg napjaink Oroszországában a boldogságot keresők kilátástalanságát.

Rendező: Andrey Zvyagintsev

Szereplők: Maryana Spivak (Zsenya), Aleksey Rozin (Borisz), Matvey Novikov (Alyosha), Varvara Shmykova (Lena), Marina Vasilyeva (Masha), Andris Keiss (Anton)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Dráma

Címkék: Szeretet nélkül (feliratos), Nelyubov, Maryana Spivak, Aleksey Rozin, Matvey Novikov, Varvara Shmykova, Marina Vasilyeva, Andris Keiss, Andrey Zvyagintsev

Megjelent: 2017

Kölcsönzési díj: 599 Ft

Kapcsolódó filmek

Blaze (feliratos)

Színes, feliratos, amerikai dráma (2018)

Silvio és a többiek (feliratos)

Színes, feliratis, olasz életrajzi dráma (2018)

Eighth Grade (feliratos)

Színes, feliratos, amerikai dráma (2018)

Itt és most (feliratos)

Színes, feliratos, amerikai dráma (2018)