Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Az útvesztő: Halálkúra

Az útvesztő: Halálkúra - (Maze Runner: The Death Cure)

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi akciófilm (2018)

Az útvesztő-trilógia nagyszabású befejező részében a tisztársak, élükön Thomasszal, végső s egyben legveszélyesebb küldetésükre indulnak. Hogy megmentsék barátaikat, be kell törniük a VESZETT fennhatósága alatt álló legendás Utolsó Városba, ami a korábbinál is halálosabb útvesztőnek bizonyulhat. Aki élve kijut, választ kap azokra a kérdésekre, ami a kezdetek óta foglalkoztatják a tisztársakat.

Rendező: Wes Ball

Szereplők: Dylan O'Brien, Dylan O'Brien (Thomas), Kaya Scodelario (Teresa), Thomas Brodie-Sangster (Newt), Giancarlo Esposito (Jorge), Nathalie Emmanuel (Harriet), Katherine McNamara (Sonya), Patricia Clarkson (Ava Paige)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfajok: Akció-Kaland, Sci-Fi

Címkék: Giancarlo Esposito, Patricia Clarkson, Nathalie Emmanuel, Kaya Scodelario, Dylan O´Brien, Az útvesztő: Halálkúra, Maze Runner: The Death Cure, Ball Wes, Katherine McNamara, Wes Ball

Megjelent: 2018

Kapcsolódó cikkek