Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Magic Mike XXL

Magic Mike XXL - (Magic Mike XXL)

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2015)

A fiúk tovább vetkőznek. Magic Mike (Channing Tatum) alapszabálya nem változott: miért szégyellné az ember azt, ami könnyen megy, pénz jár érte, lehet inni közben és jó móka. Ezúttal azonban nem kötik magukat ugyanahhoz a színpadhoz. A kigyúrt csapat nagyobb sikerre vágyik, és elindul egy versenyen, amelyet férfitáncosok számára hirdettek meg. Most is vetkőzniük kell, de a tét sokkal nagyobb. Ők úgy érzik: életre-halálra megy a játék.

Rendező: Gregory Jacobs

Szereplők: Gregory Jacobs, Channing Tatum (Magic Mike), Juan Piedrahita (Salvador), Joe Manganiello (Nagyfarkú Richie), Kevin Nash (Tarzan), Gabriel Iglesias (Tobias), Matt Bomer (Ken), Adam Rodriguez (Tito), Amber Heard (Zoe), Elizabeth Banks (Paris), Jada Pinkett Smith (Rome)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Vígjáték

Címkék: Amber Heard (Chenault), Magic Mike, Elizabeth Banks (Wyldstyle hangja), Adam Rodriguez (Steven Thaler), Matt Bomer, Joe Manganiello, Gabriel Iglesias, Kevin Nash, Jada Pinkett Smith

Megjelent: 2015

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó cikkek

Mi történt a Cool túra lökött srácaival?

Vajda Judit | 2015. 11. 17., 00:15

Kapcsolódó filmek

Hogyan rohanj a veszTEDbe

Színes, szinkronizált, amerikai vígjáték (2014)

Koszorúslányok

Színes, szinkronizált, amerikai vígjáték (2011)

Paul

Színes, szinkronizált, spanyol-francia-angol-amerikai sci-fi vígjáték (2011)

A Főnök

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2016)