Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Minyonok

Minyonok - (Minions)

Színes, magyarul beszélő, amerikai családi animációs film (2015)

A Minyonok története az idők kezdetétől ered. A minyonok sárga egysejtű organizmusként kezdték, és fejlődtek a korokon át, és mindig a leggrúsabb gazdákat szolgálták. Mivel ezeket a gazdákat - a T-Rextől Napóleonig - folytonosan elveszítették, a minyonoknak most nincs kit szolgálniuk, és mély depresszióba zuhantak. Ám egy Kevin nevű minyonnak van egy terve, és Stuarttal, a lázadó tinédzserrel és az imádnivaló kis Bobbal karöltve nekivágnak a világnak, hogy megkeressék azt az új gonosz főnököt, akit a fajtájuk követhet. A trió izgalmas utazásba kezd, amely végül elvezet a következő lehetséges gazdájukhoz, a Bíbor Túlölőhöz, a világ első női szupergonoszához. A jeges Antarktiszról a 60-as évek New Yorkjába utaznak, majd Londonban kötnek ki, ahol az eddigi legnagyobb kihívásukkal kell szembenézniük: meg kell menteniük a minyon fajt? a kipusztulástól.

Rendezők: Pierre Coffin, Kyle Balda

Szereplők: Sandra Bullock (Scarlett Overkill hangja), Chris Renaud (minyonok hangja), Jon Hamm (Herb Overkill hangja), Pierre Coffin (Kevin a minyon / Bob a minyon / Stuart a minyon hangja), Steve Carell (Gru hangja), Hiroyuki Sanada (Sumo Villain hangja), Katy Mixon (Tina hangja)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Animáció

Címkék: Sandra Bullock, Jon Hamm, Kyle Balda, Minyonok, Minions, Pierre Coffin, Pierre Coffin (Kevin a minyon / Bob a minyon / Stuart a minyon hangja), Steve Carell (Gru hangja), Hiroyuki Sanada (Sumo Villain hangja), Katy Mixon (Tina hangja), Pierre Coffin

Megjelent: 2015

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolódó filmek

Pinokkió

Színes, szinkronizált, olasz-belga-francia-luxemburgi animációs film (2012)

Kedves Mikulás

Színes, magyarul beszélő, amerikai családi film (2010)

Mázli, a csodakutya

Színes, magyarul beszélő, angol vígjáték (2014)

Mackócsalád Alaszkában (feliratos)

Színes, feliratos amerikai domunentumfilm (2014)