Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Mulan 2

Mulan 2 - (Mulan II)

Színes, magyarul beszélő, amerikai rajzfilm (2004)

A férfiakat is megszégyenítően heves természetű, ügyes harcossá érett, gyönyörű Mulan élete legszebb időszaka előtt áll: Shang generális ugyanis megkérte a kezét, így lehet készülődni a csodás esküvőre. Csakhogy mielőtt valóban összeházasodhatnának, még néhány akadályt együttes erővel le kell győzniük! Az akadályok egyike nem más, mint Musu, a család nagyszájú védősárkánya, aki túl komolyan veszi a feladatát és ezzel elég jelentősen összekavarja a dolgokat. De a Császár is új, veszélyes feladattal bízza meg a bátor harcos lányt és jövendőbelijét. Mulannak és Shangnak három hercegnőt kell elkísérnie a hercegnők esküvőjére, keresztül egész Kínán. Útközben Mulan rájön, hogy a hercegnőket saját akaratuk ellenére akarják megházasítani, ezért a Császár parancsa ellenére saját kezébe veszi ismét a dolgok irányítását.

Rendezők: Darrell Rooney, Lynne Southerland

Szereplők: Darrell Rooney, Lynne Southerland, B.D. Wong (Shang hangja), Mark Moseley (Mushu hangja), Lucy Liu (Mei hangja), Harvey Fierstein (Yao hangja), Sandra Oh (Ting Ting hangja)

Besorolás: Korhatár nélkül megtekinthető.

Műfaj: Animáció

Címkék: Lucy Liu, Mulan 2, Mulan II, Ming-Na, B.D. Wong, Mark Moseley, Harvey Fierstein, Sandra Oh, Darrell Rooney, Lynne Southerland

Megjelent: 2004

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó cikkek

Fél Hollywood az X-aktákban kezdte

Pernecker Dávid | 2014. 07. 07., 12:59

Legyen a gyerek neve Pocahontas!

Lavicska Zsuzsanna | 2014. 07. 04., 12:17

A Disney nem kér a buja Piroskából

Lavicska Zsuzsanna | 2014. 06. 21., 10:03

Kapcsolódó filmek

Pinokkió

Színes, szinkronizált, olasz-belga-francia-luxemburgi animációs film (2012)

Mulan

Színes, magyarul beszélő, amerikai rajzfilm (1998)

Maja, a méhecske

Színes, magyarul beszélő, ausztrál-német animációs film (2014)

Fel!

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2009)