Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Fekete Párduc

Fekete Párduc - (Black Panther)

Színes, magyarul beszélő, amerikai akciófilm (2018)

A Marvel Studios Fekete Párduc című új filmjének hőse T’Challa, aki apja halálát követően hazatér az elszigetelt, ám technológiailag fejlett afrikai országba, Wakanda királyságába, hogy elfoglalja az őt megillető helyet a trónon. Ám mikor egy nagy hatalmú ősi ellenség ismét feltűnik a színen, T’Challa királyként és a Fekete Párducként is próbára tétetik: a félelmetes összecsapás kimenetelén nem pusztán Wakanda, hanem az egész világ sorsa áll. Árulások és veszélyek közepette az ifjú uralkodónak maga mellé kell állítania szövetségeseit és felszínre kell engednie a Fekete Párduc minden erejét, hogy legyőzze ellenfeleit és biztonságban tudhassa népét.

Rendező: Ryan Coogler

Szereplők: Chadwick Boseman (T'Challa / Fekete Párduc), Michael B. Jordan (Erik Killmonger), Lupita Nyong'o (Nakia), Danai Gurira (Okoye), Martin Freeman (Everett K. Ross), Daniel Kaluuya (W'Kabi), Angela Bassett (Ramonda), Forest Whitaker (Zuri)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Akció-Kaland

Címkék: FOREST WHITAKER, Martin Freeman (Met), Lupita Nyong'o, Daniel Kaluuya, Angela Bassett, Michael B. Jordan, Danai Gurira, Fekete Párduc, Black Panther, Lupita Nyongo, Ryan Coogler

Megjelent: 2018

Kapcsolódó cikkek

Wakanda visszavág

TV GO | 2018. 06. 20., 16:00

Kapcsolódó filmek

Banks úr megmentése

Színes, feliratos, amerikai-angol-ausztrál filmdráma (2014)

Bosszúállók

Színes, magyarul beszélő, amerikai fantasztikus akciófilm (2012)

Victor Frankenstein

Színes, magyarul beszélő, amerikai thriller (2016)

A magányos lovas

Színes, magyarul beszélő, amerikai kalandfilm (2013)