Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Időről időre

Időről időre - (About Time)

Színes, magyarul beszélő, angol vígjáték (2013)

21 éves korában Tim Lake rájön, hogy képes az időutazásra... Egy újabb gyászos szilveszteri buli után Tim apja közli a fiával, hogy a család férfitagjai mindig is képesek voltak utazni az időben. Tim nem írhatja át a történelmet, de változtathat azon, ami a saját életében történt és történni fog. Így hát úgy dönt, jobbá teszi a világot... azzal, hogy szerez egy barátnőt. Sajnos kiderül, hogy ez nem is olyan könnyű, mint hinnénk. Tim Londonba költözik a tengerparti Cornwallból, hogy ügyvédnek tanuljon, és végre megismerkedik a gyönyörű, de bizonytalan Maryvel. Egymásba szeretnek, aztán az időutazás miatt nem is találkoztak, aztán először találkoznak újra... és újra... de végül, sok agyafúrt időutazás után Tim elnyeri a lány szívét...

Rendező: Richard Curtis

Szereplők: Rachel McAdams (Mary), Domhnall Gleeson (Tim), Margot Robbie (Charlotte), Vanessa Kirby (Joanna9), Bill Nighy (Dad), Tom Hollander (Harry), Lindsay Duncan (Mum)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Vígjáték

Címkék: Időről időre, Richard Curtis, Domhnall Gleeson, Rachel McAdams, Margot Robbie, Bill Nighy, Tom Hollander, Vanessa Kirby, Lindsay Duncan, About Time

Megjelent: 2013

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó cikkek

Az élet igazságai Időről időre

TV GO | 2017. 02. 16., 17:28

Mi is ilyen családot szeretnénk!

Lavicska Zsuzsanna | 2014. 05. 06., 10:00

Kapcsolódó filmek

Hogyan rohanj a veszTEDbe

Színes, szinkronizált, amerikai vígjáték (2014)

A Főnök

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2016)

Johnny English újratöltve

Színes, magyarul beszélő, izraeli-francia-japán-angol vígjáték (2011)

Testcsere

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2011)