Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Halálos nászút

Halálos nászút - (Deadly Honeymoon)

Amerikai krimi (2010)

Lindsey (Summer Glau) és Trevor (Chris Carmack) Hawaii szigetén kelnek egybe, majd hajókirándulásra mennek nászútra. Különös találkozások és egy vad, éjszakai mulatozás után az utasok és Lindsey rájönnek, hogy Trevor eltűnt, lehet, hogy a vízbe esett. Nyomozás kezdődik Gwen Merced (Zoe McLellan) FBI ügynök vezetésével, aki történetesen szintén a tengerjáró hajón nyaral.

Rendező: Paul Shapiro

Szereplők: Summer Glau (Lindsey Ross Forrest), Chris Carmack (Trevor Forrest), Zoe McLellan (Gwen Merced), Erik Palladino (Sherrick), Mark Harelik (hajókapitány)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Krimi-Thriller

Címkék: Zoe McLellan, Paul Shapiro, Erik Palladino, Halálos nászút, Deadly Honeymoon, Summer Glau, Chris Carmack, Mark Harelik

Megjelent: 2010

Kapcsolódó filmek

Hozzám jössz, haver

Színes, magyarul beszélő, francia vígjáték (2017)

Cápa kapitány

Színes, magyarul beszélő, német animációs film (2018)

A kolónia

Színes, luxemburgi-francia-német thriller (2015)

Holmes és Watson

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2018)