Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Bosszúvágy

Bosszúvágy - (Death Wish)

Színes, magyarul beszélő, amerikai akció-thriller (2017)

A chicagói sebészorvos, Dr. Paul Kersey (Bruce Willis) csak közvetetten ismeri az utcai erőszakot, amit a műtőjébe került számtalan áldozat szenved el. Ám mindez megváltozik, mikor feleségét (Elisabeth Shue) és lányát (Camila Morrone) brutális támadás éri külvárosi otthonukban. Megelégelve a túlterhelt rendőrség tétlenségét, a bosszúvágytól fűtött Paul maga ered az elkövetők nyomába, hogy igazságot szolgáltasson. A megszaporodó önítélkezésekre a média is felfigyel, a lakosság pedig azt találgatja, hogy őrangyal vagy hóhér járja-e a város utcáit.

Rendező: Eli Roth

Szereplők: Vincent D'Onofrio, Bruce Willis (Paul Kersey), Vincent D'Onofrio (Frank Kersey), Elisabeth Shue (Lucy Kersey), Dean Norris (Rains nyomozó), Jack Kesy (The Fish), Beau Knapp (Knox), Kirby Bliss Blanton (Bethany), Kimberly Elise (Jackson nyomozó)

Besorolás: Tizennyolc éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfajok: Akció-Kaland, Krimi-Thriller

Címkék: Bruce Willis, Kirby Bliss Blanton, Kimberly Elise, Eli Roth, Bosszúvágy, Elisabeth Shue, Vincent D´Onofrio, Jack Kesy, Beau Knapp

Megjelent: 2017

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó filmek

American Hangman (feliratos)

Színes, feliratos, amerikai thriller (2019)

Azonosság

Színes, magyarul beszélő, amerikai thriller (2003)

A kolónia

Színes, luxemburgi-francia-német thriller (2015)

12 majom

Színes, magyarul beszélő, amerikai fantasztikus kalandfilm (1995)