Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Budapest Retro 2.

Budapest Retro 2. - (Budapest Retro 2.)

Színes, magyar dokumentumfilm (2003)

Színes, magyar dokumentumfilm. Budapest Retro 2. 1. A pesti üzlet /Keravill, Skála: Tünde zsebrádió, WU2 sampon, csehszlovák villanyvasaló, NDK pohármosógép, szovjet halkonzerv 2.A pesti ünnep /felvonulások, tüzijátékok, majálisok, Jurij Gagarin és Farkas Bertalan fogadása Budapesten 3. A pesti nő /Lányok az esztergapadnál, Ádám, hol vagy?, Janka Béla-Bezzegh György:Mesélj a nőkről 4. A pesti vasárnap /"Tudnivalók a Budai Ifjúsági Park látogatásáról: Belépés csak 18 éven felüli fiúk és 16 éven felüli lányok részére, nyakkendőben, világos ingben, zakóban. Kitiltást eredményeznek a következő kihágások: Ízléstelen táncolás, nem twist számra történő twistelés, egy lánnyal több fiú twistelése, fiúk egymás közti twistelése, egyéb feltűnést keltő viselkedés." Belépési szabályzat 1962 A képsorok jól tükrözik a Kádár-korszakot: öltözködés, hajviselet, kirakatok (mind művelődéstörténeti emlékek). A felvételek eredeti narrációval láthatók/vendégszövegek mennek alattuk: rádióhírek, reklámszövegek, stb.

Szereplők: Papp Gábor Zsigmond, Farkas Bertalan, Kádár János

Besorolás: Korhatár nélkül megtekinthető.

Műfaj: Dokumentum

Megjelent: 2003

Ez a film csak Moziklub csomagban érhető el.

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolódó filmek

This Is It (feiiratos)

Színes, feliratos, amerikai zenés dokumentumfilm (2009)

A nagy napom

Színes, magyarul beszélő, francia dokumentumfilm (2015)

Genius

Színes, magyarul beszélő, amerikai életrajzi dráma (2016)

Cobain: Montage of heck (feliratos)

Színes, feliratos, amerikai dokumentum film (2015)