Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

A Hangya

A Hangya - (Ant-Man )

Színes, magyarul beszélő, amerikai akciófilm (2015)

A Marvel Moziuniverzum következő epizódjában a nézők megismerkedhetnek az eredeti Bosszúállók egyik alapítójával, aki első alkalommal látható a mozivásznon. A Hangya szuperképessége, hogy rendkívül kis méretűre tud zsugorodni, miközben ereje megsokszorozódik. A Scott Lang polgári névre hallgató, rendkívül sikeres tolvaj sorsa úgy alakul, hogy akarva-akaratlanul hőssé válik, amikor segítenie kell egykori mentorának, Dr. Hank Pymnek. A doktor által tervezett speciális Hangya páncélra gonosz erők vetettek szemet, a két férfinak ezért meg kell akadályozni, hogy a különleges öltözet rossz kezekbe kerüljön. Pymnek és Langnek ezért együtt kell dolgoznia, hogy végrehajtsák a tökéletes rablást és ezzel megmentsék a világot.

Rendező: Peyton Reed

Szereplők: Peyton Reed, Paul Rudd, Corey Stoll (Darren Cross / Yellowjacket), Michael Douglas (Hank Pym), Paul Rudd (Scott Lang / Hangya), Anthony Mackie (Sam Wilson / Falcon), Evangeline Lilly (Hope Van Dyne), Hayley Atwell (Peggy Carter), Judy Greer (Maggie), Bobby Cannavale (Paxton), Wood Harris (Gale), Michael Pena (Luis), John Slattery (Howard Stark)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Akció-Kaland

Címkék: Hayley Atwell (Angela Stark), Evangeline Lilly, Anthony Mackie (Finn), John Slattery (Roland Yates), Bobby Cannavale (Chili), Corey Stoll, Wood Harris, Michael Pena, Judy Greer, Ant-Man

Megjelent: 2015

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolódó filmek

Aquaman

Színes, magyarul beszélő, amerikai-ausztrál akciófilm, kalandfilm, fantasy (2018)

Jumanji

Színes, magyarul beszélő, amerikai kalandfilm (1995)

Godzilla

Színes, magyarul beszélő, amerikai akció-kalandfilm (1998)

Halálos iramban - Tokiói hajsza

Színes, magyarul beszélő, amerikai akciófilm (2006)