Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Elit játszma (feliratos)

Elit játszma (feliratos) - (Molly´s Game)

Színes, feliratos amerikai krimi (2018)

Tegyél fel mindent egy lapra! Molly Bloom (Jessica Chastain) tehetséges profi síelő, aki az olimpiai aranyra hajt, ám egy baleset következtében fel kell adnia egész addigi sportolói karrierjét. A belevaló lány új álmok után néz: Los Angelesbe költözik, ahol személyi asszisztensként kezd el dolgozni, másodállásban pedig főnöke pókerklubja vezetésébe is besegít. Molly hirtelen a hollywoodi elit legbelsőbb köreiben találja magát, vendégei menő üzletemberek, híres sportolók, mozisztárok, rendezők.

Rendező: Aaron Sorkin

Szereplők: Aaron Sorkin, Idris Elba, Jessica Chastain (Molly Bloom), Idris Elba (Charlie Jaffey), Kevin Costner (Larry Bloom), Michael Cera (Player X), Natalie Krill (Winston), Rachel Skarsten (Leah), Jeremy Strong (Dean Keith)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Krimi-Thriller

Címkék: Michael Cera, Idris Elba, Kevin Costner, Jessica Chastain, Jeremy Strong, Elit játszma (feliratos), Molly´s Game, Natalie Krill, Rachel Skarsten, Aaron Sorkin

Megjelent: 2018

Kapcsolódó filmek

Cápa kapitány

Színes, magyarul beszélő, német animációs film (2018)

Hozzám jössz, haver

Színes, magyarul beszélő, francia vígjáték (2017)

Holmes és Watson

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2018)

Az Úr hangja

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi (2018)