Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Vándorszínészek

Vándorszínészek - (Vándorszínészek)

Színes, magyar, romantikus vígjáték (2018)

Egy maroknyi vándorszínész játéka dühös verekedést robbant ki. A kavarodásban egy ifjú katona beszáll a bunyóba. Miután a fiú bujdosni kényszerül, a társulat befogadja és együtt zötyögnek faluról falura Pest felé. Azt hiszi megmenekült, pedig ha sejtené, hogy lesz itt még akasztás, csábítás, párbaj meg szerelem és nem csak a színpadon, talán... talán akkor is minden áron velük tartana.

Rendező: Sándor Pál

Szereplők: Martinovics Dorina (Emma), Mohai Tamás (Fekete), Gáspár Sándor (Kantó), Hegedűs D. Géza (Kova), Rudolf Péter (Zengő), Nagy-Kálózy Eszter (Zengőné), ifj. Vidnyánszky Attila (Borostyán)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Vígjáték

Címkék: Rudolf Péter (Apa), Nagy-Kálózy Eszter (Anya), Gáspár Sándor, ifj. Vidnyánszky Attila, Hegedűs D. Géza, Sándor Pál, Mohai Tamás, Vándorszínészek, Vándorszínészek, Martinovics Dorina

Megjelent: 2018

Kölcsönzési díj: 599 Ft

Ez a film elérhető a Moziklub csomagban. Részletek »

Kapcsolódó filmek

Johnny English újratöltve

Színes, magyarul beszélő, izraeli-francia-japán-angol vígjáték (2011)

BÚÉK

Színes, magyar vígjáték (2018)

Időről időre

Színes, magyarul beszélő, angol vígjáték (2013)

Világvége

Színes,magyarul beszélő, angol akció-vígjáték (2013)