Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Ready Player One

Ready Player One - (Ready Player One)

Színes, magyarul beszélő, amerikai scifi (2018)

Színes, magyarul beszélő, amerikai scifi. Ready Player One A valóságban nincs semmi jó. Szerencsére nem is kell törődnünk vele. 2044-ben már mindenkit beszippant a világot átfogó virtuális játék, az OASIS, amelyben mindenki a maga választotta avatárjával vehet részt: és nem szembesül semmi rosszal, ami a játékon kívül várná. Amikor az OASIS-t feltaláló és a céget alapító James Halliday meghal, a végrendeletéből kiderül, hogy elrejtett néhány titkot a rendszerben. Aki ezekre rátalál, mesés gazdagságot nyerhet. Wade 18 éves, és az egész életét a játékban töltötte. Nekivág a kalandnak, és nem törődik vele, hogy az élete a tét. De nemcsak az, amelyiket a játék számára használ... hanem a valódi is.

Szereplő: Simon Pegg

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Sci-Fi

Megjelent: 2018

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolódó filmek

Holnapolisz

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi (2015)

Ex Machina

Színes, magyarul beszélő, amerikai-angol sci-fi (2015)

Star Wars: A Birodalom visszavág

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi (1980)

Csatahajó

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi akciófilm - (2012)