Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Paddington 2.

Paddington 2. - (Paddington 2.)

Színes, magyarul beszélő, angol-francia, családi animációs film (2017)

Mindenki kedvenc macija, a dédelgetni való Paddington boldogan éldegél a Brown családdal Windsor Gardensben, ahol az előző részben talált otthonra. Paddington csupa szív és vidámság, és amerre csak jár, marmeládot osztogat, így nem csoda, hogy roppant népszerű a helyiek körében. A kismackóra nagy feladat vár: közeleg imádott nagynénje, Lucy századik születésnapja, ezért méltó ajándékot kell kerítenie neki. Amikor Mr. Gruber régiségboltjában észrevesz egy különleges könyvet, azonnal tudja, hogy az az igazi. És mivel a könyv nincs ingyen, lelkes hősünk furábbnál furább munkákat vállal el, hogy megvehesse. Ám ekkor a nagybecsű művet ellopják, és Paddingtonra, no meg Brownékra vár, hogy leleplezzék a gaz tolvajt.

Rendező: Paul King

Szereplők: Ben Whishaw (Paddington (hangja), Hugh Grant (Phoenix Buchanan(), Hugh Bonneville (Henry Brown), Sally Hawkins (Mary Brown), Samuel Joslin (Jonathan Brown), Madeleine Harris (Judy Brown), Brendan Gleeson ('Bokszer' McGinty)

Besorolás: Hat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Animáció

Címkék: Brendan Gleeson, Hugh Grant, Sally Hawkins (Kate), Ben Whishaw, Madeleine Harris, Samuel Joslin, Paddington 2., Paddington 2., Paul King, Paul King

Megjelent: 2017

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó cikkek

Megvan, ki lesz Dzsepettó?

TV GO | 2018. 12. 04., 12:15

Kapcsolódó filmek

Paprika

Színes, magyarul beszélő, japán animációs film (2006)

Szindbád - A hét tenger legendája

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2003)

Pókember - Irány a Pókverzum

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

Trollok

Színes, amerikai animációs vígjáték (2016)