Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Azonosság

Azonosság - (Identity)

Színes, magyarul beszélő, amerikai thriller (2003)

Tíz titokzatos idegent kényszerít egy elhagyatott motelbe az ítéletidő. A balesetet okozó Ed (John Cusack), Rhodes (Ray Liotta), a veszélyes fegyencet szállító rendőrtiszt, a gyönyörű Paris (Amanda Peet), egy rejtőzködő szerelmespár, a megsérült család, és a szálló állítólagos tulajdonosa hamar rádöbbennek, hogy egy sorozatgyilkos célpontjaivá váltak. Ahhoz, hogy túléljék az éjszakát, rá kell találniuk a titokra, ami összeköti őket.

Rendező: James Mangold

Szereplők: James Mangold, Liotta Ray, John Cusack (Ed), Ray Liotta (Rhodes nyomozó), Amanda Peet (Paris), Rebecca De Mornay (Caroline Suzanne), Clea DuVall (Ginny), John C. McGinley (George York), John Hawkes (Larry), Jake Busey (Robert Maine), Alfred Molina (Dr. Malick)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Krimi-Thriller

Megjelent: 2003

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó filmek

Azonosság

Színes, magyarul beszélő, amerikai thriller (2003)

Ruben Brandt, a gyűjtő

Színes, magyar thriller (2018)

Egy kis szívesség

Színes, magyarul beszélő, amerikai krimi-thriller (2018)

A kolónia

Színes, luxemburgi-francia-német thriller (2015)