Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Az U.N.C.L.E. embere

Az U.N.C.L.E. embere - (The Man from U.N.C.L.E.)

Színes, magyarul beszélő, amerikai akciófilm (2015)

A hidegháború csak átverés volt. Jól tudják ezt az U.N.C.L.E nevű titkos kémszervezet alkalmazottai, akik, ha kell, szívesen együttműködnek orosz kémtársaikkal. Napoleon Solo (Henry Cavill), a cég egyik legjobb embere is kénytelen közösen bevetésre indulni Ilja Kurjakinnal (Armie Hammer), mert mindketten jól tudják: az igazi veszély egészen máshonnan fenyeget. Egy nemzetközi bűnszövetkezet őrült tervvel próbálja káoszba taszítani a világot. Minél jobban el akarják terjeszteni a nukleáris technológiát, mert abban reménykednek, hogy ha folytatódik az atomfegyverek terjedése, a törékeny erőegyensúly felborul, és kitör a III. világháború. A párosnak csupán egyetlen nyom áll rendelkezésre: egy eltűnt német tudós lánya. Az ő segítségével talán behatolhatnak a bűnszervezetbe.

Rendező: Guy Ritchie

Szereplők: Hugh Grant (Waverly), Henry Cavill (Napoleon Solo), Elizabeth Debicki (Victoria Vinciguerra), Armie Hammer (Illya Kuryakin), Alicia Vikander (Gaby Teller), Jared Harris (Sanders), Luca Calvani (Alexander)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Akció-Kaland

Címkék: Hugh Grant, Jared Harris (Lucretius), Guy Ritchie, Henry Cavill, Armie Hammer (Clyde Tolson), Alicia Vikander, The Man from U.N.C.L.E., Elizabeth Debicki, Luca Calvani

Megjelent: 2015

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó cikkek

Ezért nem lehet senkiből Pókember

TV GO | 2016. 01. 21., 10:35

Kapcsolódó filmek

Peppermint: A bosszú angyala

Színes, magyarul beszélő, amerikai akció-kaland (2018)

Aquaman

Színes, magyarul beszélő, amerikai-ausztrál akciófilm, kalandfilm, fantasy (2018)

Feledés

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi akciófilm (2013)

Halálos iramban - Tokiói hajsza

Színes, magyarul beszélő, amerikai akciófilm (2006)