Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

The Social Network - A közösségi háló - (The Social Network )

Színes, magyarul beszélő, amerikai filmdráma (2010)
  • 3

Mark Zuckerberg jobban ért a számítógépekhez, mint a csajozáshoz. A Harvard egyetem diákja ideje nagy részét a gépe előtt tölti. 2003-ban új ötlettel áll elő: egy olyan oldalt indít a világhálón, ahol a haverok közösségi életet élhetnek. A kollégiumi szobából indult Facebook valóságos kommunikációs forradalmat hozott, és alapjaiban változtatta meg a világot, az emberi kapcsolatokat - és megváltoztatta az alkotóját is. Hat esztendővel és ötszázmillió ismerőssel később Zuckerberg a világ legfiatalabb milliárdosa. Egykor békés, nyugodt életről álmodott, a siker azonban felkavarta mind a szakmai, mind a magánéletét.

Rendező: David Fincher

Szereplők: Jesse Eisenberg (Mark Zuckerberg), Justin Timberlake (Sean Parker), Andrew Garfield (Eduardo), Joseph Mazzello (Dustin Moskovitz), Rooney Mara (Erica), Rashida Jones (Marylin Delpy), Malese Jow (Alice), Max Minghella (Divya Narendra), Brenda Song (Christy Lee)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Dráma

Címkék: Justin Timberlake, Rooney Mara, Max Minghella, Joseph Mazzello (Tim Murphy), Andrew Garfield, David Fincher, Brenda Song, The Social Network , Rashida Jones, Malese Jow

Időtartam: 1 óra 55 perc

Megjelent: 2010

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó cikkek

Így vallott Justin Timberlake

TV GO | 2017. 02. 09., 12:15

Filmek az emberiség pusztulásáról

TV GO | 2017. 08. 31., 12:15

Kapcsolódó filmek

Megan Leavey (feliratos)

Színes, feliratos, amerikai, háborús, életrajzi dráma (2017)

All Eyez On Me (feliratos)

Színes, feliratos, amerikai életrajzi dráma (2017)

Az ígéret

Színes, magyarul beszélő, spanyol-amerikai történelmi film (2016)

A sötét ötven árnyalata

Színes, magyarul beszélő, amerikai romantikus dráma (2017)